Om oss

Vi levererar våra produkter till daglivaruhandeln, grossister, caféer, kiosker, bensinmackar, idrottsföreningar m.fl. Du kan hitta oss på Coop, ICA, Citygross, Matöppet och på Willys. Vi är starkast i Skåne men finns även i en del butiker i Halland, Göteborg och i Blekinge. Vi jobbar hela tiden för att hitta nya butiker att leverera till.
Idag är vi 7 stycken som jobbar på Maglarpsbullen. 5 av dom i produktionen och 2 som är ute och säljer.

Skolklasser och föreningar kan med fördel köpa och sälja våra produkter för att tjäna ihop pengar till klassresan, fotbollscupen eller kanske ett nytt matchställ. Kontakta oss här för mer information.

Vi försöker även vara representerade på olika marknader och mässor runt om i Sverige. Vi värnar om miljön och återanvänder så mycket emballage vi kan. Vi skänker årligen pengar till välgörenhet som ligger oss varmt om hjärtat.Vi är Certifierade enligt IP Livsmedel och får därmed leverera till alla livsmedelskedjor i Skandinavien. Våra kunder är det viktigast för oss. Vi är noga med att alltid leverera goda färska produkter. Har ni synpunkter eller idéer om våra produkter. Tveka inte att höra av er.

Maglarpsbullen

Besök och fabriksvisning

Dykaregränd 3

231 62 Trelleborg

Besök och visning sker efter överenskommelse.

Skolklasser, föreningar och lag

Skolklasser, föreningar och lag kan med fördel köpa och sälja våra produkter för att tjäna ihop pengar till klassresan, fotbollscupen eller kanske ett nytt matchställ.

Ladda ner beställningsformulär

Kontakta oss här för mer information.

En del av våra kunder

Axfood
Citygross
Coop
ICA
Willys
Matöppet
TFF
IFK
FCT
Höllviken Innebandy
HBK
Direkten Entré

Följ oss

Instagram

Facebook

Den här sidan använder cookies. Läs mer här.
Utvecklad av Webtree AB.